Παρουσίαση βιβλίου «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΡΙΑ (1874- 2016)»

Τα καλά  λόγια που επιφύλαξαν οι ομιλητές για τον άνθρωπο και για το περιεχόμενο του νέου βιβλίου του  θεσπρωτού Χρήστου Ευαγγέλου, αποδεικνύουν ότι έχει εξελιχθεί σε έναν  πολύ  σημαντικό και συστηματικό ερευνητή.

Το νέο βιβλίο του Χρήστου Ευαγγέλου: Η εκπαίδευση στην Πλαταριά (1874- 2016)

«Η εκπαίδευση στην  Πλαταριά (1874-2016), Νηπιαγωγοί- Δάσκαλοι- Καθηγητές» είναι ο τίτλος αυτού του βιβλίου, που  η παρουσίασή  του πραγματοποιήθηκε  στο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα από το βιβλιοπωλείο  Μητσέλου και με την ευγενική συνεισφορά του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Στη σεμνή και προσεγμένη εκδήλωση, για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν ο πατήρ Μεθόδιος Ηγούμενος της Μονής Γηρομερίου,  ο θεσπρωτός  καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αθανάσιος Γκότοβος  και ο συντονιστής της εκδήλωσης Σχολικός Σύμβουλος ΔΕ Τριαντάφυλλος Σούλης.

 Ιδιαίτερα περιεκτικός ήταν στον χαιρετισμό του ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν ο Θωμάς Λιώλιος και η Άρτεμις Αγαθοπούλου.

Παραβρέθηκαν πλήθος φίλοι και συγχωριανοί του Χρήστου Ευαγγέλου αλλά και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο πρώην υπουργός Αντώνης Μπέζας και ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Ηγουμενίτσας Δημήτρης Πάκος.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα «Νέα Εποχή«.

Χρήστος Στέφ. Ευαγγέλου

About Χρήστος Ευαγγέλου